CB Salou - CB Valls, dissabte en directe a TAC12

L'última jornada de la fase regular de la Lliga EBA ens regalarà el darrer derbi de la temporada. Es jugarà al Pavelló Salou Centre i la narrarem a TAC12 (19 hores). Els entrenadors ja s'han vist les cares avui.

Tots dos s'han salvat, però cap vol dir adéu a la temporada amb una derrota contra el veí. Jesús Muñiz ha liderat la sorpresa de la Lliga EBA, el Club Bàsquet Salou, i Jordi Balaguer va ser el substitut de Francesc Canals per la mala dinàmica de resultats. Debutants a la categoria, els del Tarragonès han reduït prestacions les últimes setmanes perquè la permanència ja és matemàtica i encadenen quatre derrotes. Els de l'Alt Camp se situen tres victòries per sota del seu rival i només han guanyat un dels últims vuit compromisos.


Jesús Muñiz i Jordi Balaguer no s'han creuat encara com a màxims responsables del CB Salou i el CB Valls perquè el tècnic visitant va arribar setmanes després del duel de la primera volta. Aquell dia, el 12 de gener, els vallencs van endur-se el triomf per 73 a 71 en un partit que també vam narrar en directe a TAC12.


Des de cinc minuts abans de les 19 hores de dissabte i amb les càmeres de la Televisió Pública del Camp de Tarragona, el CB Salou - CB Valls enllestirà la fase regular d'una Lliga EBA que continuarà la setmana vinent amb la primera fase d'ascens, a Lleida, amb la participació del CBT.