El millor torneig de futbol base del territori

Compte enrere per a l'inici, divendres, del torneig de futbol formatiu més important de la demarcació de casa nostra. L'impacte econòmic del Mare Nostrum Cup superarà els 4 milions d'euros, i enguany comptarà amb resums a TAC12.

Acostar-se al Complex Esportiu Futbol Salou una tarda qualsevol és topar amb multitud de plantilles provinents d'arreu del món que aprofiten el clima i les instal·lacions per desenvolupar les seves habilitats. És com si el Mare Nostrum Cup no comencés ni acabés mai. 

Serà la dinovena edició d'un certamen que mobilitzarà prop de 10.000 persones i 300 equips; ells protagonitzaran els 600 partits previstos. De l'Àsia a Amèrica, passant per Europa i per gairebé qualsevol cantó del planeta. Ara bé, el Mare Nostrum creix especialment pel prestigi assolit a Catalunya i a Espanya. Paral·lelament també ho fa el turisme.

El flamant estadi, encara amb la grada en construcció, contemplarà el desenvolupament d’alguns dels partits, tot i que no serà la seu de les cerimònies del torneig perquè els treballs d'adequació de la tribuna s'allargaran fins a l'estiu. Prop d'una trentena de camps, més enllà del mateix Complex, faran possible el Mare Nostrum Cup més important de la història.

Dissabte, diumenge i dilluns, TAC 12 emetrà el resum amb les imatges més destacades de la principal cita esportiva de la Setmana Santa.