PortAventura estrena temporada amb l'objectiu de superar els 5 milions de visitants

És la xifra rècord de visitants del parc la temporada passada. Per superar-la han invertit més de 50 milions d'euros. La debutant Street Mission és el nou atractiu per a tots els públics i és des d'on PortAventura ha inaugurat la temporada 2019/2020.

És la novetat d'enguany, coneguda com a Street Mission, una aventura interactiva per a tots els públics situada a Sésamo Aventura. Aquest any el parc també inaugurarà un hotel temàtic de quatre estrelles, el Colorado Creek, del qual encara no hem vist res perquè s'iesrrenarà l'1 de juny.

Aquestes són les dues grans apostes per imcrementar la xifra de visitants de la passada temporada, 5 milions, a més d'1 milió de pernoctacions. Tot en una dinàmica clara de creixement, sobretot pel que fa al turisme estranger. Aquest va suposar un 36% del total de les visites i un 54% de les reserves hoteleres.

El futur, obrir tot l'any

A més, les propostes fora de temporada també van créixer. Halloween va registrar un augment del 17% respecte al 2017, i el Nadal, un 10%.  Aquestes dades, juntament amb el començament de les obres del projecte d'oci de Hard Rock previstes per al maig del 2020, animen PortAventura a obrir tot l'any en un futur pròxim. També s'han ampliat les infraestructures del Centre de Convencions amb més de 6.000 m². Així, la inversió total de PortAventura per a la nova campanya ascendeix als 52 milions d'euros.

Mentrestant la famant atracció de Sésamo Aventura ja ha obert al públic. Els visitants completen un recorregut interactiu en el qual competeixen per aconseguir la millor puntuació amb uns marcadors làser.