Salou reformarà dos edificis per encabir-hi dos nous hotels

Un se situarà al centre del municipi i l’altre a Cap Salou. En ambdós casos es remodelaran dos equipaments ja existents. Ara, l’Ajuntament completarà el primer pas modificant el POUM perquè les obres puguin començar.

Situat a Cap Salou, l’hotel Cala Viña ara es troba en estat ruïnós. Un grup inversor del territori el vol remodelar i tornar-lo a fer funcionar de nou, posant a disposició 100 habitacions. S’utilitzaria la mateixa estructura i es farien tots els interiors nous. En aquests terrenys del costat es crearia un nou edifici de tres plantes. La intenció dels inversos és obrir en aquest espai un centre d’interpretació dedicat a l’arquitecte Antonio Bonet Castellana, creador del mateix hotel Cala Viña i de diversos edificis importants del litoral de la Costa Daurada.

L’altre nou hotel serà aquest edifici. Una antiga residència situada a la plaça Mossèn Muntanyola, al centre de Salou. En aquest cas es crearan 31 noves habitacions hoteleres. En tots dos casos els edificis es troben abandonats i tapiats. 

Perquè aquests hotels puguin ser una realitat, l’Ajuntament de Salou ha de modificar el POUM. Al ple d’aquest dimecres es farà el primer pas d’aquest procés. Després caldrà l’aprovació definitiva i per últim ja es podran realitzar les obres.