Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

10.000 persones pernoctaran a Salou amb motiu d'un Mare Nostrum Cup que estrenarà el nou estadi

El torneig de futbol internacional se celebrarà del 18 al 21 d'abril. Comptarà amb 300 equips repartits entre 28 camps. La seu principal serà, com sempre, el Complex Esportiu Futbol Salou amb una novetat, el nou equipament construït.

La joia de la corona és aquesta i la vam veure per primer cop en funcionament durant un amistós del Nàstic. Aquest flamant estadi amb capacitat per a 1.000 persones acollirà alguns dels 600 partits previstos durant la dinovena edició del Mare Nostrum Cup, amb la participació de 300 conjunts d'arreu del món. L'equip humà de 130 persones donarà servei a l'onada futbolística que cobrirà la capital de la Costa Daurada del 18 al 21 d'abril i enmig de la Setmana Santa. Poc abans, del 15 al 17, se celebrarà el torneig de bàsquet. Del 3 al 5 de maig es durà a terme la competició de futbol sala.

El bon funcionament del Mare Nostrum Cup serà possible gràcies a la col·laboració d'altres municipis perquè, malgrat l'estrena de l'estadi i dels nous camps annexos recentment creats, seria impossible encabir tota l'operativa només al complex. Una oportunitat única des del vessant turístic perquè provocarà l'arribada d'unes 10.000 persones que faran nit a Salou.

El 40% dels equips provenen de Catalunya; un 30% més, d'Espanya, i la resta, d'altres punts del planeta. Mentre l'organització prepara la segona edició del Mare Nostrum Cup xinès, ha tancat també un acord per estrenar al juliol un nou torneig a Denver, als Estats Units.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ