TUI Russia vol portar més de 30.000 turistes russos a partir de l'any vinent

Pretén fer-ho establint ponts aeris des de Rússia a l’aeroport de Reus i fusionant alguns hotels del territori amb la seva marca. Ho van explicar al Centre de Convencions de Port Aventura, on van convidar 120 agents turístics russos.

La touroperadora russa vol doblar la seva presència a la Costa Daurada. Estima que enguany enviarà més de 30.000 turistes a Catalunya, però engegarà una estratègia comercial per doblar aquesta xifra de cara a la pròxima temporada. Un total de 60.000 turistes russos, dels quals pràcticament el 60% aniran a parar a la Costa Daurada. 

Per complir aquest objectiu TUI vol establir nous ponts aeris a Catalunya. Com per exemple amb l'aeroport de Reus, amb el qual ja està en negociacions i espera poder-hi aterrar a partir de l'estiu de 2020. També vol implantar productes turístics, especialitzats per diferents tipus de públic, als hotels de la zona. Així els equipaments hotelers que s'adherissin treballarien sota la marca TUI i rebrien els turistes russos directament de l'operadora.

Ha assegurat que Salou és una prioritat pel que ofereix actualment al sector del turisme familiar, amb Port Aventura com a eix principal de l'estada, però també pels futurs projectes de creixement turístic, com ara el del futur complex de Hard Rock. Els agents turístics convidats per TUI passaran 4 dies a la Costa Daurada, on no només visitaran localitats de sol i platja, sinó que també coneixeran el Monestir de Poblet i la Ruta del Cister.