CB Salou - Mataró (54-78)

Derrota justa i punt final a la ratxa de tres victòries consecutives després d'assolir la permanència matemàtica a la Lliga EBA. L'equip ha anat a remolc des del primer quart.

Ni CB Salou ni Mataró recordaran aquest enfrontament quan s'acabi el curs perquè tots dos s'han salvat i afronten els últims caps de setmana competitius sense opcions de protagonitzar la fase d'ascens a la LEB Plata. Però cada jornada és una oportunitat per captivar l'afició i la mateixa Lliga. Aquest cop, lamentablement, els salouencs han mostrat una de les seves pitjors cares i una gairebé inèdita durant la segona volta de la temporada. Correctes des de la línia de dos (45%), el desgavell s'ha viscut més enllà i des de la zona de triples en què el conjunt de Jesús Muñiz ha signat un sorprenent 3/29. 

Els 18 punts i cinc rebots de Gerard Santiago han estat l'únic aspecte significatiu de les xifres dels locals, que des del primer quart han contemplat com el Mataró s'allunyava perillosament capitanejats per Jordi Juanola, autor de 20 punts i 11 rebots. Un CB Salou que és setè amb 12 victòries i 10 derrotes i que viatjarà diumenge a les Illes Balears per enfrontar-se al Calvià. El partit començarà a les 12.30 hores.

Parcials: 11-22, 19-19, 10-23 i 14-14.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015593&med=0