Martorell - CB Salou (69-70)

El Club Bàsquet Salou competirà la temporada vinent a la Lliga EBA. Un triple de Marc Morales ha fet possible la tercera victòria seguida que confirma matemàticament la salvació quan queden encara cinc jornades de fase regular per jugar-se.

Pocs mesos enrere el Martorell competia a la LEB Plata i el CB Salou a Copa Catalunya. Aquesta jornada s'ha evidenciat de nou que els mèrits sumats pels de Jesús Muñiz en poc temps són gairebé infinits. Dos triomfs consecutius com a local van deixar la permanència col avall però el tècnic volia més: va demanar que l'equip fos més contundent com a visitant, i ja ho és, i en una pista complicada com la barcelonina. La igualtat ha estat permanent en totes les facetes del joc i només l'encert durant els moments claus ha desequilibrat la balança de manera favorable als de la capital de la Costa Daurada. 

L'autor del triple de la victòria ha estat també el màxim anotador del CB Salou, Marc Morales, amb 18 punts, tots ells des de la línia de tres amb un excel·lent 55% de percentatge. Eloi Galofré l'ha acompanyat amb 10 rebots i CJ Barksdale amb 16 punts. La feina bruta ja s'ha fet i ara toca tan sols que el debutant gaudeixi encara més per continuar creixent a la complicada Lliga EBA. 

El següent compromís dels salouencs es jugarà en diumenge i a casa contra el Mataró. Un duel que començarà a les 18 hores. 

Parcials: 11-20, 25-17, 19-14 i 14-19.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015591&med=0