El Salou FS es conjura per assegurar la salvació aviat

Queden nou jornades de la Segona B del futbol sala i només un punt el separa de les places de descens a la Tercera Divisió. Ara bé, el calendari juga a favor d'un equip que no ha perdut la confiança tot i la petita crisi de resultats.

Les derrotes contra l'Hospitalet, l'Escola Pia i el Manresa han situat el Salou Futbol Sala en la dotzena posició amb 23 punts, a tocar d'un pou que s'obre a partir dels 22. Això sí, els de la capital de la Costa Daurada són l'únic conjunt de tota la part baixa que no presenta un 'average' negatiu. És a dir que sempre planten cara.

Més enllà del desplaçament d'aquest cap de setmana a la pista d'un dels rivals més durs de la Segona B, els de Marcos Angulo han de creuar-se encara contra els tres cuers, entre ells l'Isur Ciutat de Terrassa, retirat de la competició. Arguments que juguen a favor a l'hora d'intuir que aviat l'equip podria deixar de patir.

Abans del Pallejà-Salou, la següent jornada de Lliga, els salouencs disputaran dimecres els setzens de final de la Copa Catalunya a la pista del Barnasants.