Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Una caminada, la principal novetat de la reivindicativa Mitja Marató de Salou

Sota el lema “Jo respecto, i tu?”, la Mitja Marató de Salou del 16 de març a la tarda anirà molt més enllà de l'esport. Inclourà una caminada per complementar les curses de 5, 10 i 21 quilòmetres, i es comprometerà en la defensa de la igualtat de gènere.

Ens acostem al mig miler d'inscripcions i es veu possible assolir la xifra de 800. És la quinzena edició d'una Mitja de Salou que conserva la distància protagonista, la superior als 21 quilòmetres, així com les de 10 i 5 quilòmetres.

De la mateixa manera que l'any passat, seran recorreguts molt plans i a tocar del mar per Jaume I, Carles Buïgas i el Passeig Miramar fins a Vilafortuny. I no serà només una cursa perquè s'estrenarà la caminada pel Camí de Ronda entre la Plaça de les Comunitats Autònomes i Cala Morisca. Això permetrà que qualsevol persona, sigui quina sigui la seva condició física, pugui prendre part de la jornada.

Les samarretes dels participants portaran inscrit el lema "Jo respecto, i tu?", aprofitant la proximitat amb el Dia de la Dona. Es vol així complementar la campanya de sensibilització duta a terme durant la Festa Major de l'Hivern.
Per segona edició seguida la Mitja no se celebrarà al matí sinó a partir de les 18 hores del dissabte 16 de març.

Amb la mateixa plaça de les Comunitats Autònomes com a punt central de la jornada, previ a les curses dels grans hi haurà una altra d'infantil. Les inscripcions segueixen obertes i divendres, coincidint amb el Dia de la Dona, totes les interessades podran inscriure's amb un 50% de descompte.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ