CB Salou - Cornellà (91-70)

Només una catàstrofe podria evitar que el Club Bàsquet Salou conservi la seva plaça a la Lliga EBA. Queden set jornades i els de Jesús Muñiz allunyen el possible descens a quatre de distància gràcies al còmode triomf davant un rival directe a la taula. 

10-9 és el balanç del debutant CB Salou i que el situa novè a la classificació, definitivament allunyat de la lluita per pujar però virtualment salvat. I és que el Calvià marca les places de promoció amb només cinc victòries. Bona mà dels salouencs que s'han acomiadat del partit amb un 53% en tirs de dos i un correcte 13/31 des de la línia exterior: gairebé ho han provat tant des de fora com des de dins. Everett Pleasant ha aprofitat els 18 minuts de confiança per marxar amb 21 punts i com a màxim anotador dels seus. Sembla que lentament el jugador provinent del Ploms s'ha adaptat als requeriments del tècnic i al costat de l'omnipresent CJ Barksdale, autor avui de 16 punts i 7 rebots. 

El darrer en arribar va ser Edu Villacampa i el pivot ha sumat gairebé un quart d'hora de joc de qualitat per aprofundir la rotació d'un CB Salou solvent que ha dominat des del principi i fins al final el Cornellà, rival fet a priori per ocupar zones capdavanteres i que encara no té lligada la salvació a la categoria. 

Amb la permanència gairebé al sac, el CB Salou jugarà un altre cop a casa la setmana vinent i davant el Boet Mataró, el darrer rival del CB Valls. El duel es disputarà diumenge a les 18 hores.

Parcials: 23-15, 21-17, 19-18 i 28-20.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015577&med=0