El Càmping La Unión posposa 15 dies el seu tancament

Aquest dijous era l’últim dia perquè els actuals residents del càmping La Unión de Salou abandonessin les instal·lacions. Els veïns no es mouen, asseguren que es mantenen ferms en la convicció de quedar-s’hi, mentre que els propietaris han ampliat el termini per tancar fins al 15 de març.

Els responsables de les instal·lacions amplien el termini, segons han explicat a TAC12, perquè els residents puguin trobar un nou habitatge on traslladar-se. La direcció assegura que ja ha arribat a un acord amb la majoria de les famílies que haurien acceptat les contraprestacions per abandonar l’espai. Tot i això, a partir del dia 15 de març es desmantellaran les intal·lacions, però els propietaris asseguren que no trauran a ningú per la força.

El relat de la direcció topa amb la de diversos residents i campistes que insisteixen en que no marxaran. Tot just aquest matí s’han reunit amb la plataforma d’afectats per l’habitatge públic i social per concretar mesures de pressió per mantenir-se als terrenys i garantir els subministraments, al·legant que hi ha famílies vulnerables. Justament activistes de la plataforma hi acamparan com a mesura de pressió. 

Mentre diversos residents del càmping segueixen amb el cas en mans d’advocats i trobant-se amb la comunitat de veïns, en paral·lel avança la retirada dels mòduls i bungalous del càmping.