8 detinguts per un assalt a casa d'un empresari a Salou

Detingudes 8 persones per un assalt a casa d'un empresari a Salou, el setembre passat. Els autors de l'assalt havien estat vigilant i seguint l'empresari -a les imatges amb samarreta blanca i pantalons beige- i immediatament darrera seu un individu vestit de negre.

Ho havien estat fent dies abans amb l'objectiu d'aconseguir informació sobre les rutines de l'home. Els detinguts formaven part d'un grup criminal especialitzat en robatoris violents a domicilis.

S'han detingut concretament 7 homes i una dona, d'entre 21 i 44 anys. Segons detallen els Mossos d'Esquadra, cinc dels homes van abordar i agredir el propietari de l'immoble quan tornava a casa, però no van poder emportar-se res gràcies al gos de la víctima.

El dia abans, l'organització ja hauria intentat assaltar l'empresari, però la presència de testimonis els ho hauria fet desestimar.

Segons la policia es tractava d'un grup plenament organitzat i liderat amb una estructura jeràrquica i amb diferents rols delictius repartits. Utilitzaven vehicles robats que els facilitava un dels membres del grup, procedents del taller on treballava. La detenció dels 8 membres de la banda es va produir la setmana passada en diversos municipis catalans.