L'aventura xinesa de Felip Ortiz

Serà del Nàstic per sempre però ara es guanya la vida amb un equip que vol pujar a la màxima divisió del seu país. El salouenc Felip Ortiz és el tècnic de porters del Zhejiang Greentown de Sergi Barjuan. I l'stage, curiosament, el desenvolupen a Salou.

Va ser regidor d'Esports del municipi i, tot i ser nascut a terres lleidatanes, és també tarragoní. Poques setmanes enrere Sergi Barjuan va convèncer Felip Ortiz perquè l'acompanyi a l'aventura del Zhejiang Greentown.

Després d'arrencar la pretemporada a Tailàndia, les casualitats del futbol han provocat que la plantilla realitzi el segon stage a Salou, la terra de Felip, nou entrenador de porters d'un equip i una Lliga que prohibeix la participació de jugadors estrangers sota pals.

I no sabem qui aprendrà més idiomes, si els jugadors amb el català, l'espanyol i l'anglès, o els tècnics amb l'exòtic xinès. Sobre el Nàstic, Felip és respectuós i opina poc però pateix pels seus. Al costat de Sergi Barjuan i lluny de la família, l'aventura de la Lliga xinesa s'allargarà fins al desembre.