Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Els primers pressupostos participatius de Salou reben 170 propostes

170 propostes als primers pressupostos participatius de Salou. De totes aquestes propostes, que ara passaran a avaluació de la comissió, se n’acabaran executant 3, després de la fase de votació ciutadana.

En què invertirien 250.000 euros? Aquesta és la pregunta que l’Ajuntament de Salou llança a tota la ciutadania. Per primera vegada la capital de la Costa Daurada tindrà uns pressupostos participatius.

Els comptes d’aquest any han destinat 250.000 euros perquè la ciutadania del municipi pugui triar en què invertir aquests diners. Des de fa tres setamanes els salouencs han enviat les seves propostes, un total 170, i ara és s'està fent l'avaluació tècnica d'aquestes.

Del 25 de febrer al 15 de març es els ciutadans podran votar via web o bé per unes urnes que es posaran a disposició del ciutadà.

Dels 170 suggeriments dels salouencs, una trentena es materialitzaran fins esgotar la partida de 250.000 euros. Les categories més votades han estat les relacionades amb urbanisme i mobilitat.Un cop finalitzin les votacions es preveu que el 18 de març s'executin les propostes guanyadores.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ