La promoció turística de la Costa Daurada arriba a l'Europa de l'Est

El mercat nacional, francès i irlandès continuaran sent els principals focus de captació de turistes. Així ho reafirma el Pla Conjunt de Promoció entre hotelers i administracions per a aquest 2019, un any en què es vol explorar els mercats de l'Europa de l'Est.

Continuar posant el focus principal en la captació de turisme familiar provinent de la resta de l'estat i dels mercats francès i irlandès, molt consolidats ja al territori. Aquest és l'objectiu de la promoció conjunta que tornaran a dur a terme aquest 2019 la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme juntament amb els Patronats de Turisme de la Diputació, Salou, Vila-seca i Cambrils.

Una presència de la Costa Daurada en fires i esdeveniments turístics emmarcada en el conegut com a Pla Conjunt de Promoció que enguany tindrà com a pressupost 900.000 euros, la mateixa quantitat dels tres darrers anys.

D'aquests, el 30 per cent anirà destinat a la promoció entre el turisme nacional, tant a mercats tradicionals com el basc, l'aragonès o el madrileny, però explorant-ne de nous. El segon mercat en importància serà el francès, que s'endú el 20 per cent del pressupost i on s'aposta per a captar directament el client final, més enllà dels touroperadors. Com a principal novetat, la promoció a l'Europa de l'est, i concretament a Polònia, un mercat que ja es preveu que passi dels 3.000 viatgers a l'aeroport de l'any passat a més d'11.000 enguany.