20.000 turistes de l'IMSERSO visitaran Salou durant aquesta temporada

Ja han arribat, els més matinadors, amb l'obertura del primer hotel que posta per l'IMSERSO durant el 2019, el Da Vinci. La setmana vinent n'obrirà un altre i el creixement setmanal serà continu fins assolir el ple funcionament d'una quinzena d'espais.

Cada cop són més joves, disposen de millor salut i exigeixen més a la destinació. Això genera una finestra de mercat immillorable durant la temporada baixa turística de Salou, des d'ara i fins al maig.

La temporada anterior, la capital de la Costa Daurada va rebre el pas d'uns 20.000 turistes de l'IMSERSO. Les xifres d'enguany podrien ser similar. Sempre es comença fluix perquè altres paratges com Andalusia i el País Valencià disposen de millor fama meteorològica, però progressivament també els tindrem aquí i de manera massiva. Un negoci rodó per al sector i que genera feina a prop d'una trentena de treballadors a cada hotel.

Des del Patronat de Turisme fan també un balanç positiu del passat Cós Blanc. Sense xifres concretes, l'any vinent potenciaran la festa com atractiu turístic per a visitants d'altres punts de Catalunya i Espanya.