Aquest dissabte i en directe a TAC12, el Cós Blanc de Salou

Ara sí. Les previsions meteorològiques són bones i es podrà celebrar la festa. Un any més es podrà seguir a la tele i també al nostre web des de poc abans de les 19 hores. Les llums, la música i sobretot els gairebé 25.000 quilos de confeti ja esperen.

600 metres del carrer Ciutat de Reus, són l’escenari d’una de les festes més esperades i espectaculars del Camp de Tarragona, el Cós Blanc de Salou. Aquí hi ha ben distribuïts els 10 ponts on hi haurà els més de 100 mil watts de so i les desenes de llums. I el més important, aquí hi ha els 20 canons per on es dispararan prop de 25 tones de confeti. El fet que la festa s’ajornés a causa de les previsions meteorològiques fa que les ganes siguin màximes.

Per aquí és on també hi desfilaran les 3.500 persones repartides en les 28 carrosses que aquest any formen part de la festa. La veu del Cós Blanc ho té molt clar, tothom, almenys un cop a la vida, no es pot perdre aquest esdeveniment.

I si no tenim la solució. Perquè un any més el Cós Blanc es podrà veure en directe per TAC12. Serà a partir de les set de la tarda. També es podrà votar fins dilluns la carrossa més televisiva a través del web de TAC12 www.tac12.tv. Ara només falta ultimar els detalls per aquesta festa, amb la tranquil·litat aquest cop de no haver de tenir la vista posada al cel per la meteorologia.