Pere Granados prepara una llista transversal, probablement sota les sigles de la FUPS

L’actual alcalde de Salou, Pere Granados, està acabant d’ultimar la seva candidatura per les pròximes eleccions municipals. Sense donar massa detalls, tot apunta que es presentarà sota les sigles de la FUPS, la seva formació, i que dins hi aglutinarà gent d’altres partits com a independents, entre ells possiblement algun actual regidor del PDeCAT.

Integradora, transversal i que aglutini gent de diverses ideologies i entitats de Salou. Així defineix Pere Granados la llista en la qual està treballant per les pròximes eleccions municipals i que ell encapçalarà. Granados no vol tancar la porta a cap partit només posa una línia vermella com a condició per anar amb ell a les municipals.

Sense donar massa detalls de quina serà la fórmula definitiva tot apunta que Granados es presentarà sota les sigles del seu partit la FUPS. I dins d’aquesta candidatura hi haurà com a independent gent d’altres partits, entre ells possiblement algun regidor actual del PDeCAT.

Pere Granados donarà a conèixer d’aquí a poques setmanes la llista definitiva. Mentrestant es mostra obert a escoltar a tothom qui vulgui formar part del seu projecte.