L'església protestant de Salou organitza un pessebre vivent musical

Aquestes dates moltes poblacions d’arreu del Camp de Tarragona organitzen diversos pessebres. Nosaltres hem anat a conèixer el que munta l’església protestant de Salou. Un acte que mou a més de 100 persones i on no hi falta ni la música ni els cants.

Els jardins de l’església protestant de Salou es transformen per uns dies en la ciutat de Betlem. Concretament es traslladen al passat fins al segle I. Aquesta és la primera part que tots els visitants es troben en el pessebre vivent que organitza aquest col·lectiu religiós. Aquí es poden descobrir diversos oficis d’aquella època i també conèixer com vivien els habitants d’aquella ciutat.

A banda d’aquesta part de recreació, el pessebre té un segon acte en un format de teatre musical on s’explica el naixement de Jesús. Una trentena d’actors i actrius formen part d’aquest espectacle. I es que un dels principals objectius del pessebre és explicar part de la vida de Jesús. És per això que per l’església protestant aquesta època de l’any és tant especial.

Aquest pessebre vivent fa cinc anys que el va engegar una colla d’amics. Amb el temps ha anat creixent i ara hi formen part més de 100 persones. Cada any es van introduint nous apartats per fer-lo més professional. Aquesta és una de les activitats més participatives del Nadal de Salou.