El front comú ferroviari del territori fa parada a Salou

El front comú del territori per portar les seves reivindicacions al projecte de Corredor Mediterrani ha viscut un nou episodi aquest dimecres a Salou. Els alcaldes de Tarragona, Salou i Reus han continuat la ronda de contactes que ha de permetre portar tant al govern català com a l'espanyol les necessitats del Camp de Tarragona en matèria ferroviària.

Els principals ajuntaments del territori continuen reforçant la seva unitat d'acció per fer front comú davant l'arribada del Corredor Mediterrani. després de reunir-se dilluns amb l'alcaldessa de Cambrils i fer-ho també aquest dijous amb el de Vila-seca, els alcaldes de Tarragona i Reus han visitat aquest dimecres Salou, on han refermat els punts en comú amb l'alcalde salouenc, Pere Granados.

Una sèrie de reunions que busquen reafirmar i actualitzar el pacte arribat amb la Generalitat el passat mes de juny per tal que temes com l'estació intermodal, l'aixecament de les vies inoperatives a la costa i el pas de les mercaderies per l'interior tinguin una sola defensa des del territori, i aprofitar així el canvi de tarannà que, diuen, han vist en el nou govern espanyol respecte a aquest projecte. Una manera de fer que, creuen, és històrica i que ha de permetre superar els entrebancs viscuts fins ara.

Unes reunions entre consistoris que són prèvies a la que duran a terme conjuntament aquest divendres amb el secretari d’infraestructures de la Generalitat i amb el Conseller de Territori la setmana vinent per a acabar amb una darrera amb el Ministeri de Foment a inicis d'any.