Bona ocupació durant el pont de la Puríssima a la Costa Daurada tot i la manca d'oferta

Bones xifres d’ocupació per aquest pont als establiments de la Costa Daurada que arriben a més del 80%. Tot i això només estan obertes un 20% de les places hoteleres. El bon temps per aquests dies ha permès assolir aquestes bones dades que satisfan el sector.

El pont de desembre ha permès que molta gent hagi tingut fins a quatre dies de festa. Això s’ha notat en l’ocupació turística a la Costa Daurada, on s’ha assolit una ocupació de mitjana d’un 80%, una xifra que arriba gairebé al ple absolut divendres i dissabte. Des del sector es mostren satisfets tot i que només hi ha un 20% de les places obertes al públic. Asseguren que el bon temps ha permès un bon pont.

Els visitants que venen fins a la Costa Daurada són de proximitat i familiar. Provenen en gran part de les terres de l’Ebre, les comarques de Lleida i de l’àrea metropolitana de Barcelona. L’activitat més demandada és Port Aventura però molts també aprofiten per fer visites culturals a la ciutat de Tarragona i en zones de l’interior del Camp de Tarragona.