Salou engega les patrulles de proximitat al comerç per Nadal

Vigilar amb la sortida de l'establiment amb la recaptació de la jornada, com anticipar-se al furts o com detectar els bitllets falsos. Són algunes de les recomanacions que les patrulles de proximitat al comerç de la Policia Local de Salou dóna aquest dies de campanya de Nadal als comerciants salouencs. Es posen en marxa cada any a l'estiu i en dates nadalenques

Són dos dels agents que des d'aquesta setmana visiten regularment les botigues de l'eix comercial de la capital de la Costa Daurada per tal de traslladar als comerciants diferents recomanacions de seguretat de cara a les possibles aglomeracions que es produeixen durant la campanya nadalenca.

Les patrulles de proximitat engegades per la Policia Local salouenca es repeteixen tant a la campanya d'estiu com a la de Nadal, i es centren principalment en ajudar als comerciants a anticipar-se als possibles problemes.

Una iniciativa molt ben rebuda per part dels comerciants salouencs, com demostra la bona acceptació de la campanya d'estiu d'enguany, destinada a la lluita contra els bitllets falsificats, i que demostra l'efectivitat d'aquestes mesures.

Així doncs, fins a la primera setmana de gener una o dues patrulles de manera simultània, segons els diferents torns, recorreran matí i tarda els principals carrers comercials de Salou.