Salou ha omplert el TAS per celebrar la Nit de l'Esport local

La setena edició de l'espectacular festa local ha reconegut la tasca de més de 300 esportistes i d'una trentena d'entitats del municipi. Amb actuacions en directe, el grup Anem a Caminar s'ha emportat la menció especial de la jornada. 

Salou podria omplir sales de major mida perquè la Nit de l'Esport genera una expectació que s'escapa de la rutina. Des de la performance inicial, amb la participació del Grup Coral Jove de Salou i dels mateixos clubs esportius locals, fins al darrer número (gairebé sorpresa) que ha tancat la gala. Durant una hora i mitja el món de l'esport territorial ha agraït la bona feina dels nois i noies salouencs durant tot el passat curs. 

El municipi compta amb 34 entitats. Els màxims representants d'aquestes, els seus presidents, han rebut també un guardó per la tasca i com a prèvia de l'entrega de medalles als esportistes que han destacat en l'àmbit català, estatal i internacional. Des de l'exhibició del Salou Club Esportiu de rítmica a la sublim aparició de la Gala Sabaté i l'Albert Amores, campions del món de Pole, el moment més emotiu va ser el de l'homenatge al grup Anem a Caminar, que ens demostra diàriament que l'activitat física se situa a l'abast de tothom.