El CB Salou pot fregar virtualment la salvació a la Lliga EBA si guanya a la pista del Salt

L'equip signa la millor ratxa de la seva història com a debutant a la categoria. Els de Jesús Muñiz poden aconseguir diumenge la tercera victòria consecutiva. Seria contra un rival directe per, pràcticament, acostar moltíssim la salvació.

Enmig del tram de partits més important de la primera volta el Club Bàsquet Salou ja ha sortit ben parat del duel contra el penúltim, un Calvià que va caure per 20 punts de diferència al pavelló del Milà. Queden dues jornades per arribar a l'equador de la temporada i els de Jesús Muñiz compten amb tres victòries d'avantatge sobre el descens. Pels bons resultats i pel creixement a la pista, el Salou viu en estat de gràcia.

Everret Pleasant és l'única absència per lesió i possiblement no el veurem fins al 2019. Sense ell, el Salou acumula uns registres acceptables amb 4 victòries i 6 derrotes, més que suficients per disposar de l'opció de despenjar de manera pràcticament definitiva el Salt, penúltim de la Lliga EBA i que ha canviat d'entrenador.

El Salt-Salou es jugarà diumenge a les 5 de la tarda. El 2018 s'acomiadarà a casa i contra l'Igualada. Serà el 16 de desembre un partit que explicarem en directe a TAC12.