Salou invertirà més de 3 milions d'euros en l'arranjament de les voreres del municipi

Salou invertirà més de 3 milions d’euros en l’arranjament de les voreres de tot el municipi. Les obres començaran a principis de l’any vinent i es dividiran en 7 zones diferents. A més, l’Ajuntament treballa en la reconversió de Carles Buigas en un passeig. De moment s’ha adjudicat la redacció del projecte.

El carrer Terrer, a tocar de l’avinguda Pere Molas, és un dels primers que veurà com canvia el seu aspecte ja a principis de l’any vinent. A tota la zona es portarà a terme un pla específic per millorar les voreres i que contemplarà altres actuacions, entre elles desplaçar els arbres a la calçada per aconseguir que els vianants puguin passar per les voreres amb major facilitat. En aquesta zona s’hi invertirà 1.700.000 euros. Però no serà l’única actuació, ja que l’Ajuntament engegarà l’any vinent un pla global de millora de les voreres del municipi. Dotat amb més de 3 milions d’euros, arribarà a carrers de tot el nucli urbà, que s’ha dividit en 7 zones d’actuació. L’equip de govern assegura que serà una transformació radical.

També es remodelarà el carrer Carles Buigas, que es convertirà en un passeig. De moment l’Ajuntament ha adjudicat la redacció del projecte, que marcarà exactament com quedarà la via. Hi haurà un canvi d’estètica i estudien que sigui tot peatonal, però això s’haurà de concretar.

L’Ajuntament calcula que la remodelació del carrer Carles Buigas i adjacents començarà al 2020 i costarà 3 milions d’euros.