Punt final d'un altre exitós Rally Catalunya-Costa Daurada

Salou ja compta els dies que resten per gaudir de la següent edició del millor rally del món. El Catalunya-Costa Daurada no va decebre en cap sentit per l'alt nivell competitiu i per l'excel·lent afluència de públic al territori.

El mite de Sebastien Loeb segueix ben viu. El rei del Catalunya Costa Daurada del 2005 al 2012 va coronar-se de nou com a campió en una de les tres úniques proves on competeix aquest curs. El belga va desfer-se de Sebastien Ogier per només tres segons. Justament Ogier i Thierry Neuville es jugaran la general definitiva a l'última cita del Mundial de Rallys, que se celebrarà a Austràlia.

Hi ha tanta igualtat que fins i tot un tram especial com el de Jaume I decideix curses i campionats. La jornada de dissabte a la tarda és ja un clàssic i un dels moments més esperats pels aficionats del món del motor. Milers de persones d'arreu del món van acostar-se a Salou per contemplar les habilitats dels pilots enmig del passeig de la capital de la Costa Daurada.

Aquí el més ràpid va ser el jove pilot d'Estònia, Ott Tanak, per davant de Kalle Rovanpera, fill d'una altra llegenda del món de les quatre rodes com Harry Rovanpera. Van ser menys de 2.500 metres de recorregut amb revolts espectaculars entre palmeres i entre milers de seguidors que van acostar-se a Salou des d'hores abans.

El Rally Catalunya-Costa Daurada es consolida, un any més, com a cita intocable del calendari des de l'any 2005, amb 300 quilòmetres cronometrats i 45 milions de telespectadors internacionals