CB Salou - CB Esparreguera (67-65)

L'hem viscut en directe a TAC12 i ja el podeu recuperar íntegrament aquí mateix. El retrobament a Lliga EBA de dos vells coneguts de Copa Catalunya ha acabat amb victòria del conjunt local per dos punts de diferència. El darrer període, amb remuntada, ha estat espectacular.

Hi havia il·lusió per veure de nou en actiu CJ Barksdale, absent des de la jornada 1 per lesió, però el desenllaç del duel contra l'Esparreguera s'ha viscut sense ell, expulsat per cinc personals poc abans del final. 10 punts per sota els de Jesús Muñiz han capgirat el partit durant els 10 últims minuts en un duel ple d'alternatives que podia haver caigut per qualsevol dels dos cantons.

Mentre que el CB Esparreguera ha repartit gairebé al límit els seus punts, els salouencs s'han basat principalment en Marc Ollé i Barksdale, autors de 20 i 17 punts, respectivament. Però la victòria no té nom i cognom, és de tots i s'ha basat especialment en la capacitat psicològica dels locals de refer-se de moments complicats amb l'ajuda de la segona línia de l'equip. Els triples d'Ollé però també de Marc Morales i Gerard Santiago han estat providencials, tant com la intensitat defensiva del quart període per treure de la pista un notable i regular Esparreguera, gairebé la mateixa plantilla que havia guanyat els cinc anteriors enfrontaments contra el CB Salou.

Amb dues victòries i tres derrotes els de Jesús Muñiz buscaran dissabte a Cornellà el primer triomf com a visitant (19.15 hores).  

Parcials: 18-14, 13-19, 10-18 i 26-14.

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015474&med=0