Olivar - CB Salou (85-75)

Derrota clara a Saragossa contra un conjunt local que ha dominat des del principi. Els salouencs es queden amb una victòria i tres derrotes a la Lliga EBA i a l'espera de recuperar l'encara lesionat CJ Barksdale.

Olivar i CB Salou empataven a la classificació però el desplaçament era especialment complicat arran de l'absència del nord-americà Barksdale, lesionat en el primer minut de la primera jornada del curs. Al llarg de la setmana els serveis mèdics van treballar per recuperar-lo però finalment ha primat la prudència, no s'ha forçat el jugador franquícia de l'equip.

Els locals, vinculats al Saragossa d'ACB han arrencat amb un espectacular encert que els ha permès aconseguir diferències des de ben aviat. Al descans l'Olivar dominava per 21 punts i el partit semblava pràcticament trencat. Encara més en acabar-se el tercer període: l'electrònic assenyalava un 66-39 aclaparador.

Malgrat això, els de Jesús Muñiz han tret l'orgull per endur-se l'últim parcial (19-36), arribant a somiar amb una espectacular i gairebé impossible remuntada. En qualsevol cas la derrota és justa, ja que l'Olivar s'ha mostrat més regular en totes les facetes del joc. Everret Pleasant ha estat l'home més destacat del CB Salou gràcies als 19 punts i 12 rebots aconseguits. Un conjunt salouenc que diumenge rebrà la visita de l'Esparreguera; el duel entre antics rivals de Copa Catalunya podrà seguir-se en directe a TAC12. (18h.).

Parcials: 30-16, 19-11, 17-12, 19-36