El CBT-CB Salou, en directe a TAC12

Dissabte a les 19 hores el CBT rebrà la visita de l'inèdit Salou a la Lliga EBA. Berni Álvarez ha rebut la visita de Jesús Muñiz, l'entrenador visitant... És el primer derbi de la temporada basquetbolística.

Benvinguts al naixement d'un nou duel territorial que creuarà el CBT i el Salou a la Lliga EBA. Berni Álvarez és un veterà de la categoria i Jesús Muñiz tot just acaba de debutar. Els dos equips han començat amb victòries en la primera jornada. Però un derbi, malgrat ser inèdit, sempre és un derbi.

Gràcies a ells i al Club Bàsquet Valls el territori afronta una temporada amb il·lusions renovades.

Mentre que el CBT va guanyar còmodament a Cornellà, el Salou va desfer-se del Castellbisbal tot i l'absència per lesió del seu jugador franquícia, CJ Barksdale. Difícilment el nord-americà arribarà a temps per jugar al Serrallo... Pel cantó blau Pape arrossega una fascitis plantar i Berni espera l'arribada d'un nou pivot després de descartar-se la incorporació del sudanès sordmut, Macam Bak.

Veurem què passa el cap de setmana... De moment el concurs de triples previ ha acabat amb victòria de l'entrenador local.

El CBT-Salou començarà dissabte 19 hores. El derbi l'explicarem en directe a TAC12.