Salou debuta diumenge a la Lliga EBA

 

El Castellbisbal serà el primer oponent de la història del Club Bàsquet Salou a categoria estatal. Queda enrere la pretemporada, l'època de proves... Els de Jesús Muñiz afronten el repte de competir contra rivals del nivell del CBT i el CB Valls. 

No han competit mai a Lliga EBA i en només mitja dècada han passat del pou del bàsquet català a les divisions estatals, on compartiran grup amb el CBT i el Valls. El Club Bàsquet Salou deixa enrere la seva participació a la Lliga Catalana en què va caure davant els rivals geogràfics. Uns resultats que serveixen per extreure conclusions útils.


És el primer cop que Jesús Muñiz entrena amb la plantilla al complet tot i que Javi Salido pateix molèsties al genoll, a l'espera de descartar qualsevol lesió important. El curs passat, el Castellbisbal va patir per salvar-se a la Lliga EBA i compta amb una interessant barreja de jugadors joves i veterans.

El debut històric del Club Bàsquet Salou a l'EBA es produirà diumenge a les 6 de la tarda. Tot seguit, la setmana vinent, visitarà la pista del CBT en el primer derbi de la temporada. Els blaus arrencaran la Lliga a Cornellà mentre que el Valls ho farà a Martorell.