Dissabte arrenca el Salou FS de Marcos Angulo

Serà a partir de les 18 hores quan l'equip enceti la cinquena temporada consecutiva a la Segona Divisió B. I ho farà amb un nou entrenador.. Veterà de categories professionals i amb 8 anys d'experiència internacional, Angulo vol un Salou pacient que creixi amb jugadors de la casa.

Fitxar un entrenador de prestigi a Europa normalment provoca una revolució a la plantilla amb jugadors de fora i a la recerca d'un salt de qualitat. Però res d'això ha succeït aquest estiu a Salou. Marcos Angulo ha incorporat 3 jugadors del territori, 2 d'ells de la base.

Angulo va passar per països com Romania i Hongria, i va dirigir la selecció d'Eslovàquia, entre altres. El curs anterior el va tancar al Peñíscola de Primera Divisió. Ara busca la permanència amb el Salou: qualsevol objectiu més ambiciós haurà de fonamentar-se a llarg termini i respectant la filosofia de planter.

El Canet-Salou d'aquest cap de setmana obrirà una temporada en què tan sols el campió de Lliga tindrà opcions d'ascendir a Segona. Els dos primers a finals d'any disputaran la Copa del Rei.