CB Salou, CB Valls i CBT es creuen a la Lliga Catalana EBA

Els millors equips de bàsquet, a prova dues setmanes abans de l'inici de la temporada regular. La Lliga Catalana EBA creuarà, a partir de demà, el Valls, el Salou i el CBT. Un dels 3 passarà a la fase final... No és el gran objectiu del curs però serà un test útil per a tothom.

Club Bàsquet Salou i Club Bàsquet Valls protagonitzaran el primer dels molts derbis del curs. Serà aquest dumenge a les 18 hores i a la capital de la Costa Daurada. Tot seguit, dimarts, el mateix Valls rebrà la visita del CBT. L'última de les jornades de la primera fase de la Lliga Catalana se celebrarà el 15 de setembre entre el CBT i el Salou. Els vallencs fugen de favoritismes abans de creuar-se amb el Salou.

Acabats de pujar de Copa Catalunya, els de Jesús Muñiz consideren que el primer rival de la temporada és el favorit. Qui guanyi dependrà d'ell mateix per acabar com a líder i passar a la següent ronda. Dimarts serà el CBT qui entri en acció, a l'espera d'incorporar un efectiu interior i de recuperar el lesionat Ferran Torres.

El curs passat va ser el Valls qui va classificar-se per a la fase final de la Lliga Catalana. Enguany els tres conjunts tarragonins competiran al mateix grup de la Lliga EBA a partir del 22 de setembre.

 

Canvia't al 39 a la TDT