L'alcalde de Salou critica que Interior autoritzi un acte independentista en zona turística

Polèmica a Salou per la convocatòria d'una manifestació independentista, aquet dissabte, al passeig Jaume I del municipi, en plena zona turística. Això no ha agradat a l'alcalde, Pere Granados, que s'ha pronunciat aquesta tarda recordant que la Junta de Portaveus del 2017 va acordar evitar les zones turístiques pels actes de caire polític. Ambtot, el Departament d'Interior ha autoritzat la protesta.

El passeig Jaume I de Salou en ple agost és zona de plena activitat turística a la capital de la Costa Daurada. Un lloc que, segons l'acord unànim de tots els grups polítics de l'Ajuntament de Salou del 2015, no es pot utilitzar per actes de caire polític. Malgrat tot, el Departament d'Interior de la Generalitat ha autoritzat la Passejada per la República que han convocat per aquest dissabte a les 7 de la tarda la plataforma per la democràcia i la llibertat.

La mesura preocupa l'alcalde de Salou que ha lamentat l'autorització de l'acte malgrat l'informe negatiu de la Policia Local. Segons Pere Granados, l'Ajuntament de Salou vol garantir el dret a manifestació previst a la Constitució Espanyola i per això considera que l'acte es pot fer en altres punts del municipi. 

L'alcalde recorda que la decisió de l'Ajuntament de Salou de no permetre manifestacions polítiques a la zona turística té el suport de les principals entitats econòmiques, turístique si empresarials del municipi, com la federació d'hosteleria, els comericants i les agències de viatges.

Canvia't al 39 a la TDT