Salou encarrega un estudi per millorar les platges


 

 

 

 

Salou redactarà un projecte per millorar de forma integral les platges del municipi. L’Ajuntament ha encarregat aquest document a una empresa, que estudiarà temes com l’accessibilitat i la mobilitat, els serveis i les activitats que es poden fer a les platges.

 

El projecte per millorar les platges de Salou constarà de 4 fases diferents i la metodologia utilitzada es basarà en la recollida de dades a través d’enquestes a ciutadans.

Un cop recopilada, s’analitzarà tota la informació i es tindrà una fotografia de la situació actual de les platges del municipi. En la segona fase, s'estudiarà la legislació vigent i si les platges compleixen amb el règim legal establert. Per a la tercera fase, s'analitzarà quins són els serveis més utilitzats a les platges i finalment, a la quarta fase, és recolliran propostes i s'elaborarà el pla a seguir.

Les conclusions del projecte de millora integral de les platges es tindran a finals del mes d’octubre, un cop hagi acabat la temporada. L’Ajuntament destaca que les platges són el principal actiu turístic del municipi i, per això, és bàsic tenir un document que permetrà gestionar millor el litoral.

El mateix pla inclourà un calendari per portar a terme les millores, el cost que tindrà implementar cada acció i quines d’elles es consideren prioritàries. Tot plegat per treure el màxim partit del potencial de les platges.