Salou recupera l'espai natural de Cala Morisca i dona continuïtat al Camí de Ronda

El Camí de Ronda de Salou compta, a partir d’ara, amb un nou espai natural. Estem parlant de la zona coneguda com a Cala Morisca, que s’ha convertit en un mirador amb vistes espectaculars cap a Cala Crancs.

Aquest és l'últim element que queda dempeus de la construcció, coneguda com el xalet de Pedrol Rius, situat a l'espai natural de Cala morisca. Un record ja esvaït sobre una zona totalment rehabilitada i convertida en un mirador amb dues direccions. Cap al far de Salou i cap a Cala Crancs. Un total de 9.200 metres quadrats ja oberts al públic i guarnits amb passarel·les, baranes i rampes, també s’ha condicionat el terra per fer-ho accessible.

Aquest nou espai també permet continuar la trajectòria del camí de Ronda, que voreja el litoral salouenc des del passeig Colón. Abans l’antic xalet abandonat impedia continuar amb normalitat i t’obligava a fer ús de la carretera. Ara es podrà completar travessant aquesta nova zona natural.

La zona estava molt deteriorada per l’abandonament del terreny, sobretot pel que fa a la flora. L’Ajuntament ho ha volgut solucionar fent una replantació de més de 7.000 plantes. La remodelació de la zona s’ha fet amb una inversió de 264.000.