PSC i ERC trien els seus caps de llista a l'Ajuntament de Salou

David Gonzàlez i Sandro Boquet seran els alcaldables del PSC i ERC respectívament a les eleccions municipals del 2019 a Salou. Gonzàlez substitueix com a número 1 a l'actual portaveu socialista Toni Brull, mentre que Boquet repetirà com a cap de llista per tercera vegada

Per aclamació, ja que era la única candidatura presentada, la secció local del PSC de Salou va escollir el passat divendres al seu primer secretari David Gonzàlez, com a alcaldable de la formació a les eleccions municipals que s'han de celebrar d'aquí a un any. Gonzàlez substituirà com a cap de llista socialista a l’ajuntament de Salou a Toni Brull, actual portaveu socialista al consistori i que renuncia a la primera línia per motius professionals.

Gonzàlez, actualment regidor de Seguretat Ciutadana, Treball, Joventut i Protecció Civil, assumeix el repte d'encapçalar la cursa per l'alcaldia després de més de dos anys del PSC al govern municipal amb l'objectiu de continuar ambla feina feta més enllà del 2019.

I si divendres escollien cap de llista al PSC, el dia abans ho feien a Esquerra Republicana, apostant en aquest cas per la continuïtat. D'aquesta manera, l'actual portaveu al consistori Sandro Boquet repetirà per tercera vegada com a cap de llista dels republicans, amb l'objectiu de refermar els bons resultats a Salou en els darrers comicis municipals i al Parlament.

Cal recordar que Esquerra compta amb dos regidors al plenari després de dues legislatures sense formar-hi part