Cap de setmana de cultura i comerç a Salou

El sol i la calor comencen a ser habituals en aquests últims dies de primavera. És per aquest motiu que una ciutat costanera com és Salou obre una temporada de moltes activitats a l'aire lliure. Aquest cap de setmana ha estat intens a la capital de la Costa Daurada. 

L'alcalde de Salou, Pere Granados, va ser l'encarregat de tallar la cinta inaugural de la 8a Fira d'entitats, acompanyats dels regidors de l'Ajuntament i els hereus i les pubilles. Així començava la jornada en un espai dedicat al múscul popular de la capital de la Costa Daurada, amb 32 carpes, on les entitats van poder donar informació als visitants. Associacions esportives, culturals o benèfiques que van aprofitar aquest espai per donar-se a conèixer als salouencs, un aparador directe amb possibles interessats que poden desconèixer el que fan. La fira també va preparar activitats pels més petits i actuacions durant tota la jornada.

La Masia Catalana va ser l'escenari d'una altra fira, en aquest cas de productes artesans. El ja tradicional Mercat de Nit va aplegar unes 15 parades que van oferir productes de tot tipus als visitants d'aquest patrimoni salouenc. S'hi estarà tot l'estiu, fins al 30 de setembre, amb un horari de 7 de la tarda a 12 de la nit. Una espai que complementa l'oferta comercial d'estiu a Salou i del carrer Carles Buigas.

També hi va haver espai per la moda al passeig Jaume I. Un esdeveniment que s'ha celebrat durant tot el cap de setmana amb espais de compra, passarel·les, aparadors en viu i activitats paral·leles, com tallers de Personal Shopper, vermuts musicals i actuacions de dansa, entre d'altres.