Compte enrere per la Challenge de Salou

Aquest cap de setmana la capital de la Costa Daurada es convertirà en un aparador internacional del món del triatló. Amb diverses activitats prèvies la Challenge de diumenge aplegarà 700 participants de 27 països diferents, i amb canvi de recorregut.

Les limitacions del Ministeri de Foment, que van fer canviar el recorregut del 2017 dues setmanes abans de la prova han provocat que l'organització de la Challenge canviï el circuit. Amb sortida i arribada a de la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou els triatletes començaran pel tram de natació, de gairebé 2 quilòmetres i acabaran amb la cursa a peu de 21. Enmig hi haurà els tres tombs en bicicleta principalment per l'autovia de Salou a Tarragona i amb pas també per La Pineda. El retorn econòmic del 2017 va ser de 658.000 euros.

Prop d'una trentena de triatletes internacionals de primer nivell seran el principal atractiu d'una Challenge que es complementa amb el triatló curt i altres competicions que es desenvoluparan dissabte i diumenge, com la cursa infantil i la breakfast run, respectivament.

Sempre amb caire solidari a través de la Fundació Amadeu Pelegrí, enguany aquesta samarreta recordarà la figura de Murielle Reig, que va morir recentment. Les 7 categories de la Challenge arrencaran diumenge a partir de les 7 del matí