El Club Bàsquet Salou-Sant Cugat, diumenge en directe a TAC12

Serà a les 18.15 hores quan narrarem la tornada dels 1/4 de final per pujar a la Lliga EBA. Amb 9 punts de coixí aconseguits a l'anada, els de Jesús Muñiz no frenaran per garantir el passi a la Final Four, que també es jugarà a Salou.

Tot va sortir a la perfecció a Sant Cugat on el Club Bàsquet Salou va dominar des de l'inici per marxar cap a casa amb un coixí important, de 9 punts de diferència. Premi merescut i treballadíssim per la dificultat de l'estreta pista dels del Vallès Occidental. Diumenge es jugarà la tornada dels quarts de final i gestionar el partit amb l'avantatge de l'anada al cap seria un error. Això significa que el Salou sortirà a guanyar.

Sense lesionats, el Club Bàsquet Salou afronta la segona oportunitat consecutiva de competir a la Fase Final de la Copa Catalunya. L'any anterior va caure als quarts de final, quedant-se a les portes de disputar com a local la darrera eliminatòria.

Enguany la Final Four d'ascens a Lliga EBA també es durà a terme al Pavelló Salou Centre, el 26 i el 27 de maig. El Salou-Sant Cugat l'explicarem en directe aquest diumenge a TAC12 des d'un quart de set de la tarda.