La comissaria de platja de Salou, en marxa

Patrulles en bicicleta per a poder atendre d'una manera encara més pròxima als usuaris de les platges salouenques. Aquest és un dels serveis que ofereix, un any més, la comissaria de platja de la Policia Local de Salou, a tocar de la plaça de les Comunitats Autònomes.

S'ha posat en marxa aquest cap de setmana, coincidint amb l'entrada en servei de la unitat específica de platges del cos policial. Aquesta està formada per un total de 18 agents, a més de dos membres de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i prestarà servei fins a finals del mes d'octubre.

Durant tot aquest període, el centre operatiu evitarà desplaçaments i, a més, esdevindrà un punt d'informació accessible per salouencs i visitants.

COORDINACIÓ AMB SALVAMENT I SOCORRISME

I és que la col·laboració entre el cos policial i el de salvament de la platja pot ser clau en casos greus com els que s'han viscut les darreres temporades d'estiu, sobretot pel que fa als ofegaments.

La comissaria estarà operativa cada dia del mes de juny fins a les sis de la tarda, mentre que al juliol i a l'agost allargarà l'horari fins a les vuit del vespre.