L'interior del Xalet Fort estarà remodelat a finals d'any

Tres anys després de les obres de rehabilitació de l'exterior de l'edifici modernista situat al carrer Barcelona, ara és el moment d'afrontar els treballs d'adequació de l'interior. És per això que l'Ajuntament de Salou ha tret a licitació les obres d'aquesta segona fase, que haurien de començar aquest mateix estiu i estar acabades a finals d'any.

SALA POLIVALENT I SERVEIS

La remodelació consistirà en instal·lar a la planta de baixa una sala polivalent per a exposicions o conferències de diferent tipus.  A la planta superior, s'hi repartiran fins a quatre despatxos amb la intenció que esdevinguin la seu de serveis econòmics o turístic del municipi. Aquests darrers podrien estar vinculats amb la URV a través de la càtedra d'innovació turística de la universitat.

Una intervenció global, amb un pressupost de més de 400.000 euros, que permet a Salou recuperar el seu patrimoni arquitectònic posant-lo al servei dels ciutadans.

També s'actuarà a la finca exterior de l'edifici, sobretot amb l'objectiu de millorar-ne l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.