Un Sant Jordi per a totes les edats a Salou

A la capital de la Costa Daurada, protagonisme infantil amb les habituals representacions teatralitzades de la llegenda de Sant Jordi. Les parades de flors i llibres s'han situat justament a la Plaça Sant Jordi del municipi.

Hem matinat bastant per viure el 23 d'abril salouenc i ens ha sorprès la quantitat de gent que, com nosaltres, no ha esperat a última hora per passejar-se per la via principal, avui, de la capital de la Costa Daurada. Aquesta senyora ha triat de pressa tant el llibre com la rosa. Feina feta. També aquest senyor, amb molt d'apreci a repartir entre la seva gent.

Aliens a les compres, els nens i nenes de de P-3 a segon de primària de les escoles Europa, Voramar i Santa Maria han gaudit dels Contes Reials de la companyia La Bleda. Cada any hi ha una activitat d'aquest tipus en què la Llegenda de Sant Jordi es teatralitza per fer-la encara més accessible a qualsevol edat.

Moltes parades han ofert els dos productes estrella mentre la riuada de criatures era contínua. Avui la majoria han abandonat una estona les aules. A altres territoris avui no hi havia classe.

Dels nens als grans, passant pels adolescents. Els estudiants de l'Institut Marta Mata han proposat un seguit de novel·les juvenils per treballar-les in situ i a través d'Instagram. Amb la col·laboració de la Biblioteca, és també una manera dòcil de fomentar la lectura entre els joves.

Des de fa dies molts aparadors de Salou han escrit poemes i cites de llibres per homenatjar escriptors predilectes.