Salou ja té el seu propi perfum

Salou Essences és el nom del primer perfum inspirat en la Capital de la Costa Daurada. Per crear aquesta nova fragància, el municipi ha sumat esforços amb el grup Saphir Parfums, una de les empreses punteres del sector a l'estat. A través d'aquest perfum, els creadors han volgut recrear alguns dels atractius de Salou i plasmar així la seva essència. Ho han fet mitjançant notes refrescants i cítriques, típiques del Mediterrani, però també aromes azòniques per reflectir el punt aquàtic.

PRESENTACIÓ A SARAGOSSA 

El perfum s'ha donat a conèixer aquest dilluns a Saragossa, aprofitant el vincle amb el públic aragonès, visitant habitual al municipi, en un acte que ha reunit a més de 200 persones i que ha comptat amb la presència i la complicitat de l'alcaldessa de Saragossa, Natalia Chueca i el president del govern aragonès, Jorge Antonio Azcón.

Durant la presentació, el municipi també ha tret pit de la seva qualitat gastronòmica. I és que els assistents van tenir l'oportunitat de gaudir d'una degustació gastronòmica excepcional a càrrec del xef estrella Michelin, Pep Moreno.

Amb aquest llançament, Salou reafirma el seu compromís amb la promoció del turisme, oferint una nova manera d'experimentar la seva identitat, ara a través dels sentits. La fragància es podrà trobar a perfumeries, supermercats i grans superfícies, però també al Patronat Municipal de Turisme de Salou. Amb tot, des del consistori salouenc esperen que aquest perfum es converteixi en un nou element de promoció turística.