Salou acull, per primer cop, la marxa cicloturista de la Mussara

La desena edició de la marxa cicloturista de la Mussara tindrà com a epicentre Salou. A la capital de la Costa Daurada s’hi situarà la sortida i l'arribada i també tota l’estructura organitzativa que acompanya una prova que, en aquesta edició, superarà els 3.000 participants. El canvi de seu no és casual.

Salou també valora positivament una iniciativa que li permet apostar pel turisme esportiu i que beneficia la desestacionalització, però que també lliga el municipi amb l’interior del Camp de Tarragona.

El principal reclam de la marxa cicloturista de la Mussara serà la presència del seu ambaixador, l’exciclista professional Luis León Sánchez. El guanyador de quatre etapes del Tour de França compartirà l’experiència amb els participants. Dissabte a la tarda ja serà present al punt de control de la prova, que comptarà amb expositors, a la plaça de les comunitats autònomes.

La marxa es farà diumenge al matí i comptarà amb tres recorreguts diferents adaptats a les condicions físiques dels participants. En totes les modalitats es pujarà la Mussara. La més exigent de les tres superarà els 200 quilòmetres i els 3.000 metres de desnivell acumulat.