La Mare Nostrum més multitudinària torna a omplir Salou

L'entrega de premis als guanyadors va tancar aquest diumenge la 22a edició del torneig més multitudinari en nombre de participants dels quals es disputen a Catalunya. Més de 10.000 nens i nenes de gairebé 500 equips han omplert les diferents seus de sis municipis des de dijous, jugant més d'un miler partits.

Un torneig, el que s'organitza cada Setmana Santa que no para de créixer i que no descarta continuar fent-ho en els pròxims anys.

I una vegada més i tot l'augment de nombre de seus, l'epicentre competitiu i d'allotjament de la gran caravana de jugadors i familiars ha estat Salou. Des del consistori salouenc han tornat a valorar molt positivament un esdeveniment que referma l'aposta pel turisme esportiu del municipi.

I és que, més enllà dels milers de jugadors, el torneig ha tornat a ser un espai d'escapada vacacional per a les seves famílies. Moltes d'elles, ja pensen a tornar a la Costa Daurada en un futur després de l'experiència d'aquests dies.

Un torneig també molt ben valorat a nivell esportiu pels clubs que hi participen, que veuen com s'ha convertit en l'espai ideal perquè els equips creixin tant esportivament com a nivell social.

NOUS ESDEVENIMENTS EN UN FUTUR PRÒXIM

Ara, l'esdeveniment ja es prepara per a noves cites més enllà de la de Setmana Santa com la versió d'estiu del Mare Nostrum al mes de juny i un altre torneig juntament amb la Fundació Johan Cruyff amb equips punters per Nadal.