No hi ha manera de certificar el play-off per al Salou

No hi ha manera que l'OCA Global Salou pugui confirmar el bitllet per al play-off d'ascens. Amb la derrota contra l'Alginet per 70-75, ja són quatre les derrotes consecutives. Queden tres partits i els de Jesús Muñiz tenen dues victòries de marge. Molt s'haurien de complicar les coses per no ser a la promoció, però toca assegurar-ho com més aviat millor. Quan el Salou s'ha vist més amunt a la taula enguany, pitjor han anat les coses.

I és que els salouencs ho tenien pràcticament fet per endur-se el triomf contra l'Alginet. Però l'instint de supervivència dels valencians, que lluiten per salvar-se, va poder amb tot per quallar una remuntada impensable. En efecte, a la mitja part el Salou tenia mig partit a la butxaca: 15 punts de diferència i 42-27 en el marcador. Parcial excel·lent per arrencar amb 22-10 i en el segon quart, 20-17.

REMUNTADA INVERSEMBLANT

En tornar de vestidors, l'Alginet es va posar les piles. Primer, retallant una mica de distància en el tercer quart, amb un parcial de 17-22. Malgrat tot, el Salou encara es plantava a l'últim quart sent el favorit per guanyar. L'últim quart, però, va ser una història completament diferent. Tot va sortir malament perquè els salouencs només van anotar 11 punts i en van concedir 26. Remuntada valenciana quasi impensable i cop dur per als de la Costa Daurada.

Enmig de la desfeta se salva el nom d'Isaac Mayo, de nou el millor, amb 23 punts. Emilio Martínez i Waly Niang van ser els següents màxims anotadors, amb només set punts per cap. Poca cosa a fer.