L'Ajuntament de Salou insta Foment a complir els compromisos ferroviaris

El Ple de l’Ajuntament de Salou ha aprovat una moció per instar al govern de l’estat a complir tots els compromisos pendents en relació a la xarxa ferroviària del corredor mediterrani a Salou i al territori. L’escrit ha estat aprovat amb cap vot en contra.

L’Ajuntament de Salou vol el més aviat possible una reunió amb Foment perquè els expliquin com està el projecte i quin calendari d’execució tindrà el desmantellament de les vies de tren que passen per dins del municipi, quan es farà el ramal que connectarà Salou amb el Corredor del Mediterrani i quan es construirà l’estació intermodal de l’aeroport. Aquests són els compromisos que fa temps es va comprometre l’Estat en relació a la xarxa ferroviària al territori. Aquests són alguns dels punts que s’han aprovat en una moció presentada per l’equip de govern de l’Ajuntament salouenc format per CiU i el PSC. Consideren que les comarques de Tarragona han estat sempre menyspreades pels últims governs de l’Estat espanyol.

L’escrit ha rebut el suport de de CiU, el PSC, Esquerra i Guanyem. Ciutadans s’ha abstingut per la disconformitat en un punt igual que el PP que creu que l’alcalde de Salou fa temps que hauria d’haver demanat la col•laboració de tots els grups del consistori.

L’alcalde de Salou ha explicat que aquesta moció és el següent pas després de no trobar cap resposta als seus requeriments per part de Foment.

Per altra banda el Ple també ha aprovat una moció per la llibertat dels presos polítics i la situació política que viu Catalunya. A favor hi han votat Esquerra, Guanyem i els regidors de l’equip de govern Martina Fourrier, Maria José Rodríguez, Marc Montegut, Benet Presas i Ramón Pascual. La resta dels membres del govern s’han abstingut i Ciutadans i PP hi ha votat en contra.