Victòria salouenca per reivindicar-se a la part alta

Victòria còmoda de l'OCA Global Salou per 84-63 davant la Unió Esportiva Mataró, tot i tenir només vuit jugadors disponibles. Superioritat clara del conjunt de Jesús Muñiz en tots els aspectes del joc ja des de l'inici. La intensitat del Salou en defensa va deixar sense idees uns mataronins que van acabar resignats. L'encert en el triple dels salouencs, amb 14 de 30, a més, va ser demolidor.

El 23-11 del primer període va marcar el partit. Els del Maresme només van resistir al segon quart. Després de passar per vestidors, un altre gran parcial de 25-16 va sentenciar. El Salou va tenir avantatges de gairebé 30 punts i els últims minuts només li van servir al Mataró per maquillar el resultat final.

PABLO ASO ESTEL·LAR

Tot plegat amb un protagonista inesperat. Les lesions de CJ Barksdale i Adrià Aragonès van fer que Pablo Aso jugués el primer partit com a titular. El saragossà no va desaprofitar l'oportunitat i va acabar amb vint punts, vuit rebots i un vuit de deu en tirs de camp.

Més enllà de les individualitats, nova gran actuació coral del conjunt de Jesús Muñiz. Un altre cop, tots els jugadors de camp van anotar i cinc d'ells van acabar per sobre dels deu punts. L'OCA Global Salou es consolida a la quarta posició i com a alternativa als tres grans del grup Est de la LEB Plata. La jornada vinent visitarà el camp del líder Cartagena sense complexos.