El procés participatiu de l'Eix Cívic torna a arrencar

Menys de dos mesos després que el ple de l'Ajuntament de Salou aprovés arxivar l'aprovació inicial de la modificació del POUM per delimitar el projecte del nou Eix Cívic del municipi, a l'espai que fins ara ocupava l'antiga via del tren, aquesta torna a iniciar-se.

Ho fa obrint de nou el procés participatiu previ a aquesta modificació, que ja es va dur a terme a finals de l'any passat i que també va quedar invalidat amb l'arxivament de l'aprovació inicial.

D'aquesta manera, fins al 2 de gener, els habitants de Salou podran fer les seves aportacions al projecte. Un procés que des del consistori diuen que busca el major consens social possible fent que els salouencs contribueixin i construeixin un millor futur pel municipi.

CANVIS AL PROJECTE INICIAL

Una renovació del projecte, que en el ple del mes d'octubre, quan es va aprovar desestimar l'aprovació inicial, el govern salouenc va justificar per poder dur a terme canvis substancials del projecte. En aquest sentit, es va afegir que a la zona edificable es podrien incloure equipaments, pisos de protecció oficial i l'increment de zones verdes.

L'executiu va assegurar que el reinici del procés respon a la voluntat general del municipi, i no només a les al·legacions dutes a terme pels veïns de la zona.